Despre Dream Media Casting Pentru noi, locul de munca inseamna o a doua casa, iar colegii o a doua familie

Agentia Dream Media Casting infiintata in 2006, are o vechime de peste 10 ani cu o baza de date bine conturata si variata, astfel incat la noi veti gasi diferite tipologii sau categorii de persoane, pentru realizarea proiectelor dumneavoastra precum: public spectator, figuratie simpla sau speciala, actori, copii, hostess, modele, dar nu in ultimul rand caractere speciale - afro, asiatici si multe altele.

  
Echipa

 

Suntem o echipa profesionista, experimentata si numeroasa, astfel incat numarul angajatilor si al colaboratorilor este intr-o continua crestere. La noi se merge pe premiza toti pentru unul si unul pentru toti. Punem suflet in ceea ce facem si oferim promtitudine, corectitudine  si seriozitate.

 

 

 

Baza de date

 

Avem una dintre cele mai mari si ample baze de date din Romania, datorita echipei noastre care se ocupa de innoirea ei cu persoane atat din Bucuresti cat si din alte orase, astfel incat sa putem satisfice cerintele tuturor partenerilor de nostri.

 

 

 

Proiecte

 

Noi nu credem ca  exista limite, fiind un colectiv experimentat, ne permitem sa garantam pentru orice proiect realizat, luam totul ca pe o provocare si ne antrenam in a fi cei mai buni chiar daca proiectele variaza de la videoclipuri, reclame, reality-show-uri pana la filme si alte proiecte pe scara larga.

 

Suntem deschisi la orice proiect nou indiferent de complexitate sau locatie, deoarece pentru noi granitele Bucurestiului nu sunt o piedica ! 

 

“Pentru noi, locul de munca inseamna o a doua casa, iar colegii o a doua familie. Acolo unde exista respect, intelegere, bunavointa si munca in echipa nimic nu pare greu sau imposibil!”